Voor 17:00 besteld, morgen in huis – Gratis verzending vanaf €35,-

[gtranslate]

Klantenservice

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Giftset Eslabondexx Shampoo & Conditioner

Inhoud:  200 ML

Giftset Eslabondexx met Rescue Shampoo 200ml en Leave-in Rescue Conditioner 150ml

 

Oorspronkelijke prijs was: € 34,95.Huidige prijs is: € 33,20.

op voorraad

Veilig betalen & ontvangen

Extra informatie

Giftset Eslabondexx Shampoo & Conditioner

ESLABONDEXX RESCUE SHAMPOO 200ml

De Rescue Shampoo van Eslabondexx is conditionerend en versterkend voor je haar wat beschadigd is. Deze reiniging is zacht voor je haar en geeft je haar weer kracht en glans. Tijdens de Eslabondexx system behandeling kan deze shampoo worden gebruikt maar deze shampoo is ook prima te gebruiken als normale shampoo. Gebruik de shampoo ongeveer 2 tot 3 keer per week. De shampoo is van een bijzondere samenstelling, rijk aan actieve bestanddelen welke een positieve bijdrage hebben aan de werking van een Eslabondexx behandeling.

GEBRUIKSAANWIJZING ESLABONDEXX RESCUE SHAMPOO

Breng de shampoo aan op nat haar, masseer de shampoo zacht in en spoel deze vervolgens uit.
*Buiten bereik van kinderen houden.

ESLABONDEXX LEAVE-IN RESCUE 150ml

Het haar wordt van binnnenuit versterkt door de leave-in conditioner en geeft glans op het oppervlak, in aanvulling op het verminderen van schade veroorzaakt door milieu-stress en chemische haarbehandelingen.
Een innovatieve, rijke formule biedt een effectieve versterkings- en beschermende werking. Eslabondexx versterkt de haarstructuur die elasticiteit, kracht, een verbeterde conditie geeft en voorkomt dat het haar breekt.

GEBRUIKSAANWIJZING LEAVE-IN RESCUE

Breng de Leave-In conditioner aan na het gebruik van de Eslabondexx Rescue Shampoo. Deze conditioner is toe te passen op nat of op droog haar, laat het vervolgens enkele minuten inwerken alvorens het haar gestyled wordt.
* Buiten bereik van kinderen houden als ook bewaren uit de buurt van licht- en warmtebronnen.

Extra informatie

Beschrijving

Giftset Eslabondexx Shampoo & Conditioner

ESLABONDEXX RESCUE SHAMPOO 200ml

De Rescue Shampoo van Eslabondexx is conditionerend en versterkend voor je haar wat beschadigd is. Deze reiniging is zacht voor je haar en geeft je haar weer kracht en glans. Tijdens de Eslabondexx system behandeling kan deze shampoo worden gebruikt maar deze shampoo is ook prima te gebruiken als normale shampoo. Gebruik de shampoo ongeveer 2 tot 3 keer per week. De shampoo is van een bijzondere samenstelling, rijk aan actieve bestanddelen welke een positieve bijdrage hebben aan de werking van een Eslabondexx behandeling.

GEBRUIKSAANWIJZING ESLABONDEXX RESCUE SHAMPOO

Breng de shampoo aan op nat haar, masseer de shampoo zacht in en spoel deze vervolgens uit.
*Buiten bereik van kinderen houden.

ESLABONDEXX LEAVE-IN RESCUE 150ml

Het haar wordt van binnnenuit versterkt door de leave-in conditioner en geeft glans op het oppervlak, in aanvulling op het verminderen van schade veroorzaakt door milieu-stress en chemische haarbehandelingen.
Een innovatieve, rijke formule biedt een effectieve versterkings- en beschermende werking. Eslabondexx versterkt de haarstructuur die elasticiteit, kracht, een verbeterde conditie geeft en voorkomt dat het haar breekt.

GEBRUIKSAANWIJZING LEAVE-IN RESCUE

Breng de Leave-In conditioner aan na het gebruik van de Eslabondexx Rescue Shampoo. Deze conditioner is toe te passen op nat of op droog haar, laat het vervolgens enkele minuten inwerken alvorens het haar gestyled wordt.
* Buiten bereik van kinderen houden als ook bewaren uit de buurt van licht- en warmtebronnen.

Merk

Eslabondexx

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Giftset Eslabondexx Shampoo & Conditioner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten