Voor 17:00 besteld, morgen in huis – Gratis verzending vanaf €35,-

[gtranslate]

Klantenservice

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Zelf je haar verven is makkelijker dan je denkt.

Hieronder een eenvoudig stappenplan om je haar zelf te verven.  Lees alles over de juiste onderhoud om de kleur zolang mogelijk vast te houden.

Als je voor het eerst zelf je haar gaat verven kun je het best voor een uitwisbare kleuring kiezen. Een uitwisbare haarkleuring blijft ongeveer 6-8 wasbeurten zitten. Met een uitwisbare kleuring word je haarkleur vaak een paar tinten donkerder. De uitwisbare kleuring word vaak gebruikt omdat deze makkelijk is in gebruik en je direct het resultaat ziet.

Je kunt ook kiezen voor de Semi-permanente haarkleuring, hiermee maak je je haarkleur ongeveer 4 tinten donkerder. Bij een Semi- permanente haarkleuring vervaagd de kleur geleidelijk, hierdoor ontstaat er dus geen uitgroei. Ook is het makkelijk bij te werken als je merkt dat de kleur minder word. Bij de Semi- permanente haarkleuring kan je je haar tot wel 27 keer wassen zonder verlies van kleur, als je antiroos shampoo gebruikt zal het iets sneller gaan.

Heb je last van grijze haren? dan zijn de bovenstaande kleuringen niet geschikt en zou je een permanente haarkleuring moeten gebruiken. Met de permanente haarkleuringen camoufleer je met gemak al je grijze haren. Uitgroei zal je wel zien en je zult hierdoor moeten bijkleuren.

Als je een keuze hebt gemaakt en je hebt de kleuring in huis, lees dan als eerst altijd goed de bijsluiter op de verpakking voordat je met de verf in contact komt. Er bestaan producten waarbij ze aanraden om eerst je haar te wassen en andere verf pakt weer beter op ongewassen haar.

Voorkom dat je haarkleur anders word dan op de verpakking is aangegeven.
Belangrijk is om de haarverf nooit langer te laten intrekken dan op de verpakking staat aangegeven

De volgende materialen zijn vaak nodig als je zelf je haar gaat verven.
– Een (oude) handdoek, voorkom verf op je kleding.

– Een kam.                   

– Een kwast  

Wil je zelf je zelf je haar verven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *