Voor 17:00 besteld, morgen in huis – Gratis verzending vanaf €35,-

[gtranslate]

Klantenservice

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Original RED ONE WAX

zorgt met een perfecte formule dat je haar de hele dag in model blijft zitten. Je haar ziet er door deze formule glanzend en verzorgd uit. De wax is makkelijk uit te kammen en voelt niet plakkerig aan. Je kunt je haar dus vaker op een dag in een andere style brengen, dit doordat wax niet hard word maar flexibel blijft.

HET VERHAAL ACHTER DE RED ONE WAX

Red One Wax bestaat voornamelijk uit een range hair products met een frisse geur die voor iedereen geschikt is. Daarnaast hebben ze een aantal producten gericht op mannen. Red One USA is een merk uit de Verenigde Staten met een divers assortiment, zodat ze allerlei verschillende soorten mensen aanspreken. Red One heeft een klein assortiment aan waxen, gels, scheergels en gezichtsverzorging.

De Red One Wax is het bekendste product uit hun assortiment. Het maakt niet uit wat voor haar je hebt, er is altijd wel een haarwax die perfect geschikt is voor jouw stijl voor elk moment. Er zit geen alcohol in zodat het niet hard wordt en je haar niet uitdroogt en je krijgt geen ‘vlokken’ in je haar. Het geeft een langdurige, flexibele hold de hele dag.

Elke haarwax heeft zijn eigen heerlijke geur, van de populaire water oplosbare Red Aqua Wax met zijn onweerstaanbare aardbeiengeur, tot de Red One matte wax met een langdurende Caribbean geur. Haar Wax is voor alle soorten haar geschikt, voor zowel kort als lang haar, voor zowel vrouwen als mannen. Je kunt het ‘all over’ gebruiken of alleen wat wax in de punten doen om bijvoorbeeld pluizig haar te temmen.

Tips voor het gebruik van de Red One Wax:

Neem een hoeveelheid van ongeveer een euromunt  haarwax tussen 2 vingers. Wrijf dit soepel tussen je handen. Breng de haarwax aan vanaf de wortel van je haar omhoog. Style je haar vervolgens met een kam of vingers. Het aanbrengen en stylen gaat het beste op droog of licht vochtig haar.

Red One hair products zijn proefdiervrij.

Webdesign and Development – Custom Wave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *