Voor 17:00 besteld, morgen in huis – Gratis verzending vanaf €35,-

[gtranslate]

Klantenservice

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Red One Wax Keratin en Argan

Red One Wax Keratin en Argan zorgt voor een langdurige styling en creatieve looks. Deze Premium Wax van Redone is verrijkt met vitamines en zorgt voor een gepassioneerde styling. U kunt u haar dus vaker op een dag in een andere style brengen, dit doordat wax niet hard word maar flexibel blijft. Red One Wax Keratin en Argan is verkrijgbaar bij de Haar Store en is altijd op voorraad.

Red One Wax Keratin

Voedt je haar op natuurlijke wijze en maakt het haar weer glad en glanzend. Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft en straightened. Red One Keratin Haarwax vervangt de verloren proteïne, zodat je haar weer zacht wordt, perfect in glanzend model valt.

Red One Wax Argan

Heb je niet veel tijd om je haar te stylen? Red One Argan Haarwax is een geweldige oplossing. De olie zal glans toevoegen aan je haar en pluizig haar onmiddellijk temmen. Wrijf een vingertop van de Argan Haarwax in je handpalm en kam met je vingers door je droge haar. Je kunt je haar nu gemakkelijk stylen, omdat de Argan helpt je haar beheersbaarder te maken.

Red One Wax Argan is verrijkt met Vitamine E en zorgt voor een beschermlaag van uw haar tegen invloeden van buitenaf en bevordert de natuurlijke haargroei.

Meer producten van red one wax

Webdesign and Development – Custom Wave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *