Voor 17:00 besteld, morgen in huis – Gratis verzending vanaf €35,-

[gtranslate]

Klantenservice

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Brazilian Keratine Behandeling COCOCHOCO GOLD

COCOCHOCO Gold Keratine Behandeling  Over keratine: Keratine is een natuurlijke stof die uw haar het vermogen geeft om terug te keren naar zijn oorspronkelijke gezonde, glanzende, gladde en geconditioneerde toestand. COCOCHOCO GOLD Brazilian Keratine Behandeling regelt het haar zonder de textuur te veranderen. De behandeling kan worden toegepast op alle soorten haar, met inbegrip van chemisch behandeld haar (gekleurd, gepermanent, ontspannen, en geblondeerd haar). Het applicatieproces varieert van 1,5 tot 3 uur, afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. Nadat het product is aangebracht, dient het te worden verzegeld met een platte stijltang van 230 C, die vocht vult, het haar hydrateert en een glanzende afwerking creëert. De resultaten zijn direct zichtbaar na de behandeling met de COCOCHOCO Keratine. Haar ziet er gezond en jeugdig uit.

Tijdsduur behandeling: Afhankelijk van de lengte en de dikte van uw haar, kan de behandeling en de toepassing ervan variëren van anderhalf tot maximaal drie uur. 

Meer producten van COCOCHOCO

Webdesign and Development – Custom Wave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *